perjantai 2. joulukuuta 2016

Yhden aikakauden loppu

Mikään ei ole pysyvää, ei varsinkaan työ- ja asuinpaikka. Eteen tuli paikkakunnan vaihdos, joten taakse jää Oulu ja Tallinmäki. Keskiviikkoiltana ratsastin Tallinmäellä viimeisen tuntini, ja tästä eteenpäin ratsastusharrastukseni jatkuu hieman erilaisissa ympyröissä. Tätä blogia on tullut kirjoitettua jo lähes viiden vuoden ajan ja pikkuista vaille tuhannen postauksen verran, joten nyt harrastuksen siirtyessä uusille raiteille on aika kirjoittaa nämä loppusanat ja päättää tarina tämän blogin osalta. Kiitokset lukijoille ja postauksia kommentoineille! Blogitekstit jäävät toki edelleen luettaviksi niin minulle itselleni kuin yleisöllekin, vaikka uutta materiaalia ei täällä enää julkaista. Tarina sinänsä ei toki pääty mihinkään vaan se jatkuu, ja niistä jatkoista voi lukea uudesta blogistani. Tervetuloa siis uuden blogin puolelle!

4 kommenttia:

 1. Mä jo sen facebook-päivityksen jälkeen odottelinkin, että koska jymyuutinen päätyy blogiin! Onnittelut kavioliiton johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tässä oli pientä viivettä blogirintamalla, kun olin ensin kunnolla kipeänä sen jälkeen alkoikin jo muuttokiireet :)

   Poista
 2. Harmi minun kannaltani, kun olen mielenkiinnolla seurannut Assin, eli Aasian kuvioita Tallinmäellä, olet jaksanut niin tarkasti kirjoitella teidän yhteisistä treeneistä ja kisoista :) Kovasti onnea silti uudelle kavioliitolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aasian kanssa jäi kyllä harmillisesti juttu kesken, sillä olisin mielelläni ratsastanut pidempäänkin...

   Poista