perjantai 29. elokuuta 2014

Peruslenkki maastossa

Viikonloppu alkoi tälläkin kertaa Vaken kanssa maastoillen. Suunnitelmana oli kevyt maasto huomisia kisoja ajatellen, mutta laukkasimme kuitenkin kaksi pätkää. Koska laukkaosuudet otettiin rauhallisempaa vauhtia pysyimme Vaken kanssa muiden kannoilla, eli meidän näkökulmastamme vauhtia oli laukassa juuri sopivasti.

T-risteyksessä takaapäin puskista lähestyvät marjastajat saivat hevoset jännittymään, ja jonon viimeisenä kulkeva Vake-parka tuli muiden perässä aivan harvinaisen lennokkaalla ravilla. Tämän jälkeen ponille jäi vähän valppaampi mielentila päälle, ja kun seuraavalla laukkapätkällä edellämme menevä Jetti rupesi poukkoilemaan niin Vake katsoi mallia ja otti kunnon sivuliiraukset maassa olevan kuopan sekä polun reunassa odottavan tutun lenkkikaverin eli Ruska-koiran kohdalla.

Paluumatka mentiin tavanomaista kahluureittiä, jolla vastassa oli taas se kiva pieni luonnoneste. Puunrunko ylittyi jonossa laukaten, ja Vake ponkaisikin esteen yli tällä kertaa oikein kaukaa niin että hyvä kun ehdin jotenkuten mukaan. "Köpöttelymaastoksi" tämä oli siis ihan reipas reissu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti