lauantai 27. elokuuta 2016

Samat maisemat eri ponilla

Tuutilla on maailman söpöimmät korvat!
Vake sai tänään lepäillä, joten lähdin ulkoiluttamaan sen sijaan Tuuttia viikonloppumaastoon. Tuutti on vähintään yhtä turvallinen maastoponi kuin Vake, ja samanlainen porukan viimeisenä kulkeva rauhallinen tallustelija. Luvassa oli siis leppoisaa lenkkiseuraa.

Lauantaille oli luvattu sadetta ja myrskyä, joten ennakkoon maastosää näytti erittäin huonolta. Vaan eipä aamupäivällä sitten loppujen lopuksi satanutkaan, eikä tuulikaan ollut vielä myrskylukemissa, vaan saimme retkellemme kauniin aurinkoisen sään. Suuntasimme polkuja ja tietä pitkin kankaalle, missä laukattiin kotoa poispäin. Hiekkapohja oli sateen kastelema ja sellaisena mukavan pitävä sekä pölyämätön, joten polulla oli harvinaisen hyvä laukata. Tuutti laukkasi mukavan tarmokkaasti mutta kevyellä tuntumalla muiden perässä.

Palasimme kankaiden halki myös takaisin nauttien maisemista rauhallisempaa vauhtia. Poikkesimme vielä kotimatkalla vesipolulla kahlaamassa. Tuutti oli todellakin turvaponi numero 1, ja sen satulassa sai todella rentoutua näin tuulisenakin päivänä. Oikein kiva maasto!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti