tiistai 3. toukokuuta 2016

Arki-illan maasto

Tiistain estevalmennus jätettiin tällä kertaa väliin, kun viikonloppuna oli hypätty sen verran ahkerasti. Sen sijaan Vake sai rennomman päivän kun kävimme alkuillasta palauttavan maastolenkin Annen ja Paven sekä Tuiskun ja Gian kanssa.

Lähdimme liikkeelle Hangaksentietä pitkin ensin käynnissä ja sitten ravissa. Vake vaikutti tänään reippaalta, ja pysyi isompien matkassa ravissa ihan hyvin. Kesken kaiken se kuitenkin stoppasi tuijottamaan tien toiselle puolelle ilmestyneitä verkkorullia. Rullat olivat niin kauhean jännittävät, että eihän Vake ollut uskaltaa millään niiden ohi, vaikka Pave ja Gia olivat menneet edeltä naama peruslukemilla. Tuijotus- ja jumituskohtauksen jälkeen päästiin lopulta paikan ohi, ja matka jatkui. Käännyimme kankaille, ja täällä otimme noin kilometrin mittaisen laukkapätkän rauhallisen palauttelevaa vauhtia. Vake olisi kyllä halunnut mennä reippaamminkin, ja laukkasi oikein pontevasti. Sopivan välimatkan säilyttäminen Paven häntään onnistui kuitenkin hyvin.

Kankaan läpi hurautettuamme kävimme paluumatkasta vielä vesipolulla kahlaamassa lammikoiden läpi. Vake ei sentään onneksi mielinyt vielä uimasille. Sitten palasimme tallille, ja lenkkiin oli vierähtänyt noin tunti. Tämä oli mukavan rento maasto ja kiva ensimmäinen laukka kankaan halki tälle keväälle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti